14.7.2013

Mango-appelsiini juustokakku


Tässä raikas ja hyvän makuinen juustokakku :) 



24cm irtopohjavuoka

Keksipohja:
200 g Digestivekeksejä
80 g voita

Täyte:
5 liivatelehteä
2 prk tuorejuustoa (2x200 g)
1 dl sokeria
1 rkl vaniljakreemijauhetta
6 rkl appelsiinimehua
200 g rahkaa

Kiille:
3 liivatetta
8 rkl appelsiinimehua
2 prk mangososetta

Valmistusohje:
Murskaa keksit ja sulata voi juoksevaksi. Kaada voi keksimurujen joukoon ja sekoita ne hyvin. Painele muruseos kalvolla vuorattuun n. 24cm vuo'an pohjalle tiiviisti ja laita jääkaappiin siksi aikaa kun teet täytteen.
Laita täytteen liivatteet kylmään veteen pehmenemään. Sekoita keskenään sokeri, 1 prk tuorejuustoa, vaniljakreemijauhe ja appelsiinimehu. Liu'ota liivatteet tilkkaan appelsiinimehua ja lisää tuorejuusto-seoksen sekaan. Vatkaa 1 prk tuorejuustoa ja rahka keskenään kuohkeaksi. Yhdistä se tuorejuusto-seokseen.
Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä yön yli.
Tee kiille: Pehmennä liivatteet kylmässä vedessä ja liu'ota ne tilkkaan kuumaa appelsiinimehua. Sekoita mangosose ja appelsiinimehu keskenään ja lisää liivatteet. Kaada kakun päälle ja hyydytä n. 3 tuntia.
Kakku on heti hyydyttyään valmis tarjoiltavaksi.


2 kommenttia:

  1. TODELLA upeita kukkia ja muitakin taideteoksia! Eihän näitä raatsis syödä kuin silmillään :), terkut Marikalta

    VastaaPoista